okładka zastępcza

Materiały do ćwiczeń dla studentów : przedmiot Logistyka : metodyka wykorzystania procedur logistycznych w projektowaniu, organizowaniu, realizacji działalności usługowej z zakresu hotelarstwa i gastronomii oraz doskonaleniu poziomu obsługi klienta, przez efektywne zarządzanie zasobami

Popielas, Barbara, Popielas, Jan Piotr, Tauber, Roman Dawid, Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii (Poznań)

Rok wydania: 2003.

Gastronomia, Hotelarstwo, Logistyka gospodarcza, Podręcznik

Autor
Popielas, Barbara
Popielas, Jan Piotr
Tauber, Roman Dawid
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii (Poznań)
Tytuł
Materiały do ćwiczeń dla studentów : przedmiot Logistyka : metodyka wykorzystania procedur logistycznych w projektowaniu, organizowaniu, realizacji działalności usługowej z zakresu hotelarstwa i gastronomii oraz doskonaleniu poziomu obsługi klienta, przez efektywne zarządzanie zasobami
ISBN
83-88537-17-2
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
WSHiG,
Rok wydania
2003.
Objętość
105 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
640.41/.44:65.011](075.8)
Hasła przedmiotowe
Gastronomia
Hotelarstwo
Logistyka gospodarcza
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr.
020
%a 8388537172
080
%a 640.41/.44:65.011](075.8)
100
%a Popielas, Barbara
245
%a Materiały do ćwiczeń dla studentów : %b przedmiot Logistyka : metodyka wykorzystania procedur logistycznych w projektowaniu, organizowaniu, realizacji działalności usługowej z zakresu hotelarstwa i gastronomii oraz doskonaleniu poziomu obsługi klienta, przez efektywne zarządzanie zasobami /
260
%a Poznań : %b WSHiG, %c 2003.
300
%a 105 s. : %b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr.
650
%a Gastronomia
650
%a Hotelarstwo
650
%a Logistyka gospodarcza
655
%a Podręcznik
700
%a Popielas, Jan Piotr
700
%a Tauber, Roman Dawid
710
%a Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii (Poznań)
920
%a 83-88537-17-2